sep
15
17

Vintage Country shoot

31 augustus 2017, weer tijd voor een styled shoot, het is zo leuk om met gelijk gestemden iets moois neer te kunnen zetten en zo inspiratie te geven aan toekomstige bruidsparen.

We waren te gast bij De Eek in Steenderen in de Achterhoek, een prachtige oude boerderij die inmiddels is omgebouwd tot Bed & Breakfast en waar je ook kunt trouwen.

Het thema van de shoot is Vintage Country en dat hadden we op geen betere plek neer kunnen zetten, met rond de boerderij prachtige landerijen en weilanden met paardjes en geitjes.

Vintage Country-14 Vintage Country-16 Vintage Country-19 Vintage Country-2 Vintage Country-15 Portfolio 37 Vintage Country-10 Portfolio 42 Vintage Country-246 Portfolio 38 Portfolio 39 Vintage Country-54

Portfolio 44Vintage Country-259 Portfolio 40 Vintage Country-107 Portfolio 41 Portfolio 34 Portfolio 35 Vintage Country-86Vintage Country-37 Vintage Country-39 Vintage Country-284 Vintage Country-112 Portfolio 43 Portfolio 36Vintage Country-49

Concept en organisatie | GvR Photography  Locatie | Groepsaccommodatie De Eek  Modellen | Vera Helwegen en Astrid Sanders  MUAH | Charlotte’s Visagie –  Trouwjurken | Iek’s Bridal   Bloemen | Cis Tuinen  Sweets and cake | Sweetcorner Zeist  Styling | Wendy’s Weddings Servies en accesoires | Landelijks Sfeertje  Confetti | Bladconfetti

PREVIOUS POST
NEXT POST

Add Comment

TYPE AND HIT ENTER