aug
12
17

Bruidshoot | Zeeland

Je eigen stijl vinden is misschien wel één van de moeilijkste dingen in de fotografie, althans voor mij.

Je wil je graag onderscheiden maar tegelijk ook je potentiële clientèle aanspreken met de beelden die je maakt.

Hieronder de beelden die ik gemaakt heb bij een workshop van Laura de Roeck Photography, tijdens deze workshop en het bewerken van de gemaakte beelden heb ik mijn absolute stijl gevonden, jullie zullen vanaf nu meer beelden zien zoals hieronder en ga ik mij meer verdiepen in het vastleggen van bruiloften in de Fineart stijl.

Workshop LdR-185 Portfolio 26 Workshop LdR-44 Workshop LdR-66 Workshop LdR-53 Portfolio 29 Workshop LdR-60 Workshop LdR-97 Workshop LdR-92 Portfolio 32 Workshop LdR-101 Portfolio 30 Workshop LdR-147 Workshop LdR-124 Workshop LdR-156 Portfolio 31 Workshop LdR-118 Portfolio 33 Workshop LdR-153 Portfolio 28 Portfolio 27

Workshop: Laura de Roeck Photography | Jurk: Lillian West via Bruidshuis Ellen | Make-up: Makeup Mandy | Haar: Kapsalon Mystique | Sieraden: Puur Mode | Bloemen: Flowers & Friends | Linten: Wisteria and Vine | Model: Rosalie Broekaert

PREVIOUS POST
NEXT POST

Add Comment

TYPE AND HIT ENTER