jun
06
17

Lente Bruiloft

Ik hou van het mooie vroege lente weer, de kleine groene knopjes groen aan de bomen, de eerste zonnestralen op een mooie dag in maart.

Een prachtige tijd voor deze lente bruiloft, de temperaturen werken niet altijd mee, maar de liefde zorgde voor genoeg warmte op deze prachtig gestylde dag.

Lente bruiloft_-7 Lente bruiloft_-8 Lente bruiloft blog 2 Lente bruiloft_-10 Lente bruiloft_ Lente bruiloft_-23 Lente bruiloft_-5 Lente bruiloft_-22 Lente bruiloft_-3 Lente bruiloft blog 1 Lente bruiloft_-15 Lente bruiloft blog 4 Lente bruiloft_-21 Lente bruiloft blog 3 Lente bruiloft blog 5 Lente bruiloft_-11 Lente bruiloft_-6

Host Jessica Fotografie | Styling Simones Styling | MUAH Lieke Vrienten | Bloemen BloemMarie | Taart Sugarlips Cakes | Jurk & Pak Mariage Bruidsmode | Stationary KIJKkalligrafie | sieraden Lalu Jewellery | Locatie Villa des Beaux Arts, Heeze

PREVIOUS POST
NEXT POST

Add Comment

TYPE AND HIT ENTER