mrt
25
17

STYLED SHOOT | ARNHEM

4 maart 2017, een dag vol moois, veel leren en gezelligheid!

Een door een collega fotografe georganiseerde “workshop”dag met een¬†styled shoot als mooie afsluiter.
Het thema van de styled shoot was “Estate Wedding” met o.a. prachtige bloemen, heerlijke taart en mooie stationery geleverd door onderstaande leveranciers

Stadsvilla Sonsbeek (locatie) | DRKS (sieraden) | Sjiek Haar (haar & visagie) | House of Elienore (bruidsjurken) | Le Chic Cards & Design(stationery) | THE BRIDAL BLUSH styling & bloemen) | Cheffi’s Pastries & Parties (taart) | Daphne & Tom (bruid & bruidegom)

 

Hier het resultaat, kijk en geniet!

Blog Jurk Styled shoot Arnhem-7Styled shoot Arnhem-25 Styled shoot Arnhem-32Styled shoot Arnhem-43Styled shoot Arnhem-17Blog bruid raam Styled shoot Arnhem-60Blog samen en alleen Styled shoot Arnhem-53 Styled shoot Arnhem-51Styled shoot Arnhem-65 Blog Bruid en Bruidegom

Blog taart Styled shoot Arnhem-11 Styled shoot Arnhem-56 Styled shoot Arnhem-54Styled shoot Arnhem-37 Blog buit en binnenBlog buiten kleur Styled shoot Arnhem-77Blog zwart wit Styled shoot Arnhem-86 Styled shoot Arnhem-90 Styled shoot Arnhem-92

PREVIOUS POST
NEXT POST

Add Comment

TYPE AND HIT ENTER