mrt
25
17

STYLED SHOOT | ARNHEM

4 maart 2017, een dag vol moois, veel leren en gezelligheid!

Een door een collega fotografe georganiseerde “workshop”dag met een styled shoot als mooie afsluiter.
Het thema van de styled shoot was “Estate Wedding” met o.a. prachtige bloemen, heerlijke taart en mooie stationery geleverd door onderstaande leveranciers

Stadsvilla Sonsbeek (locatie) | DRKS (sieraden) | Sjiek Haar (haar & visagie) | House of Elienore (bruidsjurken) | Le Chic Cards & Design(stationery) | THE BRIDAL BLUSH styling & bloemen) | Cheffi’s Pastries & Parties (taart) | Daphne & Tom (bruid & bruidegom)

 

Hier het resultaat, kijk en geniet!

Blog Jurk Styled shoot Arnhem-7Styled shoot Arnhem-25 Styled shoot Arnhem-32Styled shoot Arnhem-43Styled shoot Arnhem-17Blog bruid raam Styled shoot Arnhem-60Blog samen en alleen Styled shoot Arnhem-53 Styled shoot Arnhem-51Styled shoot Arnhem-65 Blog Bruid en Bruidegom

Blog taart Styled shoot Arnhem-11 Styled shoot Arnhem-56 Styled shoot Arnhem-54Styled shoot Arnhem-37 Blog buit en binnenBlog buiten kleur Styled shoot Arnhem-77Blog zwart wit Styled shoot Arnhem-86 Styled shoot Arnhem-90 Styled shoot Arnhem-92

PREVIOUS POST
NEXT POST

Add Comment

TYPE AND HIT ENTER